English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Кога и къде? Презентации Галерия Контакти

Партньори

Генерални спонсори: 

jobs 

JOBS.BG е най-ефикасната кариерна медия и един от най-посещаваните сайтове в България. JOBS.BG се посещава от над 1.1 милион уникални потребители месечно (Google Analytics). Това са 67% от хората в икономически активна възраст с достъп до Интернет. 1.6 милиона е броя на изпратените CV-та за месец. JOBS.BG e партньор за България в The Network, най-голямата световна мрежа, включваща водещите кариерни сайтове в повече от 119 държави. JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал. JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008 и потребителски Superbrand за 2009-2010.

 

economy

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg. 


one

 ONE.bg е услуга, позволяваща на потребителите да открият, да се свържат и поддържат контакт с:

- бизнес контакти
- експерти от своята или други области
- бивши и настоящи колеги

ONE.bg е услуга на Jobs.bgСпонсори:

Като световен лидер в областта на човешките ресусрси, Адеко предлага широк спектър от услуги и решения, разработени в зависимост от нуждите на нашите клиенти и съдружници. В България услугите ни са свързани с консултиране на човешкия капитал, подбор на персонал, временна заетост, както и HR администрация, труд и работна заплата, аутсорсинг на бизнес процеси.
Ако търсите нови възможности за реализация, Adecco ви осигурява достъп до повече позиции в повече компании, отколкото който и да било друг, както и ресурсите, необходими, за да постигнете своите кариерни цели.
Ако вашата фирма търси по-ефективни начини за намиране и управление на кадри, Adecco може да ви помогне да преодолеете най-трудните предизвикателства по отношение на човешките ресурси.  Нашите специализирани професионални звена ни позволяват да предоставяме целеви услуги в голям брой пазарни сектори.
Adecco Bulgaria Услуги:
•    Управление на проекти
•    Временна заетост
•    Подбор на персонал
•    Решения, свързани с човешките ресурси
•    SHL и Xpert оценяване
•    Обучения

GLOBUL предоставя на своите клиенти пълния спектър от телекомуникационни услуги: мобилни, фиксирани и пренос на данни. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия, и има над 160 милиона абонати.
Днес в GLOBUL работят над 2200 млади и висококвалифицирани специалисти, като тяхната мотивация и ангажираност са в основата на успехите на компанията и й осигуряват конкурентно предимство.
GLOBUL подкрепя българското общество и култура, като разработва редица проекти, насочени към опазването на околната среда и подобряване качеството на живот в страната, сред които дългосрочната стратегия за екологична устойчивост GLOBUL Green, националната кампания „Шофирай безопасно“ и други. Стажантската и стипендиантска програма на GLOBUL, както и редица други младежки и социални инициативи, също са част от политиката за корпоративна отговорност на компанията.Спонсор на конферентен панел:

Ай Би Ес България (IBS) е водеща българска компания, приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения, променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.         

©2021 bapm.bg. Всички права запазени.