English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Кога и къде? Презентации Галерия Контакти

Тук можете да направите своята регистрация за участие в конференцията и резервацията си за настаняване в хотел "Ривиера Бийч". Ако желаете да регистрирате само себе си, изберете бутон Индивидуална регистрация. Ако желаете да регистрирате група колеги, изберете бутон Групова регистрация.

Притежателите на One.bg Club карта могат да се възползват от 20% отстъпка от таксата за участие в конференцията. За целта въведете кода на картата на специално обозначеното за това място в регистрационната форма. Ако все още не сте присъединили към средата One.bg, попитайте офиса на асоциацията за своята покана.

Важно!
Тази година настаняването на участниците в конференцията няма да се организира от екипа на асоциацията. Специална фирма е ангажирана с тази дейност. За ваше улеснение регистрирането за конференцията и резервирането на нощувки в хотел "Ривиера Бийч", където ще се проведе и самата конференция, става посредством регистрационната форма на този сайт. В секция "Резервация за хотел" можете да попълните необходимите данни. Там ще намерите и контактите на фирмата, която ще уреди настаняването ви. Можете да се обръщате към нея за всякакви възникнали въпроси.
©2021 bapm.bg. Всички права запазени.